Speciaal werk vraagt om een schoonmaakspecialist

Schoonmaken.nl levert maatwerk voor uw kantoor, bedrijfsruimte of openbare ruimte.

Wat uw vraag ook is; schoonmaken.nl heeft het juiste schoonmaak antwoord.

Specialistische schoonmaak

Schoonmaken.nl is ook het schoonmaakbedrijf als het gaat om een specialistische klus of zeer complexe opdrachten. 

Specialistische reiniging is iets heel anders dan de dagelijkse of wekelijkse schoonmaak. Het vraagt een bijzondere expertise en ook specialistisch apparatuur. Daarbij moeten de mensen die deze klussen klaren ervaring hebben als het gaat om specialistische reiniging. Immers elke klus is weer anders.

Klein onderhoudswerk

Als extra service, speciaal voor onze vaste klanten, doen we kleine onderhoudswerkzaamheden die we makkelijk kunnen combineren met ons schoonmaakwerk.

Wij hebben een klusjesman in dienst die we in kunnen zetten voor bijvoorbeeld het vervangen van verlichting en armaturen, verhangen van schilderijen en het uitvoeren van kleine timmerwerkzaamheden.

Als allround schoonmaakbedrijf in Amsterdam, Amstelveen, Almere en Utrecht bieden we onze gespecialiseerde facilitaire diensten als aparte dienst of in combinatie met ander schoonmaakwerk aan.

Bent u geïnteresseerd in een van onze specialistische schoonmaakdiensten of wilt u een pakket op maat gemaakt? Neem vrijblijvend contact met ons op voor het bespreken van onze mogelijkheden.