login

over ons

Van glazenwasser tot totaaldienstverlener

Schoonmaken is teamwork. Samen werken maar ook samenwerken. Wij zijn een betrouwbare en betrokken partner, waarbij de wensen van onze opdrachtgevers centraal staan. Onze goed opgeleide schoonmakers streven naar de beste resultaten. Daarvoor gebruiken we naast de nieuwste schoonmaakmiddelen en -methodes vooral een flinke dosis gedrevenheid. Wij werken hard en doen geen concessies aan de afgesproken kwaliteit. Hedendaags hebben wij ruim 100 bevlogen schoonmaakspecialisten in dienst. Van schoonmaakmedewerker tot directeur, van vloerspecialist tot objectleider: Schoonmaken.nl zorgt goed voor al haar medewerkers. Dit leidt tot enthousiaste en betrokken medewerkers die hun werkzaamheden met plezier uitvoeren en dat vinden wij belangrijk. Schoonmaken.nl heeft al ruim zestig jaar ervaring in schoonmaken. Die ervaring, kennis en kunde vindt u terug in onze facilitaire dienstverlening.

Hoge kwaliteit

We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Onze contracten zijn helder, zonder kleine lettertjes die voor onprettige verrassingen kunnen zorgen. U weet precies waar u aan toe bent en wat u van ons kunt verwachten. Het bewijs zit in het resultaat op de werkvloer. Die hoge kwaliteit wordt door onze klanten doorverteld, en daar zijn we trots op. Schoonmaken.nl is ISO 9001-2015 (kwaliteitsmanagementsysteem) gecertificeerd en werkt volgens de DKS- en VSR-normen voor gegarandeerd goed en professioneel uitgevoerde opdrachten.

Werken volgens de nieuwste inzichten

Professionaliteit betekent voor ons dat we steeds op zoek zijn naar de schoonste en beste methodes voor onze facilitaire diensten. We staan open voor verbeteringen die het werk eenvoudiger en effectiever maken. Met ons eigen DKS-controlesysteem controleren we het werk en noteren wat niet goed is direct in onze applicatie. Hiermee hebben we een compleet overzicht en kunnen we snel verbeteringen realiseren.

Vaste medewerkers en 24/7 bereikbaar

Schoonmaken.nl werkt alleen met eigen personeel. We hebben meer dan honderd fulltime gekwalificeerde medewerkers in dienst. Hierdoor kunnen wij de continuïteit van het werk garanderen zonder uitzendkrachten of invallers. U bent verzekerd van de kwaliteit die u verwacht en als vaste klant krijgt u dezelfde vaste medewerkers die het werk uitvoeren. Voor onze klanten zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

Interswitch

Antwoordservice is de partij waarmee wij samenwerken. Zij zijn buiten kantoortijden telefonisch bereikbaar en verbinden direct door wanneer de situatie daarom vraagt. Onze directie krijgt de melding en zorgt dat er meteen gehandeld wordt.

Korte lijnen, scherpe prijzen

Alle communicatie met klanten en de werkvloer wordt centraal vanuit het hoofdkantoor geregeld. Uw gesprekspartner is iemand van kantoor zodat u verzekerd bent van korte lijnen. Wij zorgen ervoor dat onze regiomanagers en voormannen goed op de hoogte zijn van uw wensen en aandachtspunten. De schoonmaakkwaliteit die wij leveren krijgt u tegen een marktconforme prijs. Wij maken offertes op basis van aangenomen werk waarin precies staat wat wij voor u gaan doen. U weet waar u aan toe bent en komt nooit voor onverwachte —dure— verrassingen te staan. Interesse of heeft u nog vragen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.
  • Alles centraal geregeld
  • Eigen controlesysteem 
  • Eigen VSR controleurs en inspecteurs
  • Werken volgens de nieuwste inzichten
  • Vaste medewerkers en 24/7 bereikbaar
  • Korte lijnen en scherpe prijzen


 

Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf in de randstad noord-oost?

Wij gaan graag voor u aan de slag!
Bel ons 020 640 69 08 of


Vraag een offerte aan