Schoonmaak kantoren en andere bedrijfsruimtes

Schoonmaak kantoren en andere bedrijfsruimtes

  • Schoonmaakonderhoud
  • Glasbewassing
  • Vloeronderhoud
Een schoon kantoor een belangrijk visitekaartje voor uw gasten, maar het verhoogt ook het werkplezier en de productiviteit van uw medewerkers. Het uitbesteden van de schoonmaak levert u in alle opzichten voordeel op. Als allround schoonmaakbedrijf in Amsterdam, Amstelveen, Hoofddorp, Aalsmeer, Schiphol-Rijk, Badhoevedorp en Almere bieden we onze facilitaire diensten als aparte dienst of in combinatie met ander schoonmaakwerk aan.

Schoonmaakonderhoud

Met een regulier schoonmaakcontract bent u verzekerd van schone kantoor- en bedrijfsruimtes, op alle (werk)dagen van de week. In overleg met u maken we een schoonmaakrooster dat voldoet aan al uw wensen.

U kunt bij ons terecht voor het schoonhouden van:
  • Interieurs
  • Sanitair
  • Kantines en pantry’s
  • Verkeersruimtes
Daarnaast verzorgen wij voor u vloeronderhoud en het aanvullen van bij-artikelen.
U bepaalt welke werkzaamheden hieraan toegevoegd moeten worden en hoe vaak en op welke dagen wij komen.

Periodiek vloeronderhoud

Vroeg of laat is het nodig om de vloeren grondig te reinigen. De mate van vervuiling en type vloer bepalen welke methode we hiervoor gebruiken. Voor tapijt kunt u bijvoorbeeld denken aan de Smart Care Trio-methode, pvc reinigen we machinaal en linoleum wordt gereinigd en geconserveerd.
In overleg met u bepalen we welk tijdstip voor u het prettigst is om de schoonmaakoperatie uit te voeren.

Let wel: als een vloer eenmaal een dieptereiniging heeft ondergaan, moet u dit jaarlijks herhalen. Dieptereiniging haalt de beschermlaag van de vloer waardoor vervuiling sneller toeslaat.

Glasbewassing

Zowel binnen als buiten zorgen wij ervoor dat uw ramen glashelder zijn. Onze eigen glazenwassers gebruiken traditioneel zeepsop, spons en zeem. Waar nodig staan we op de ladder (tot 10 meter hoogte), in hangbakken of gebruiken we een hoogwerker.
Met telescoopbewassing kunnen we tot ongeveer 16 meter hoogte uw gevelglas reinigen. Hiervoor gebruiken we osmosewater: zuiver water dat druppelvrij opdroogt. Er is geen raam onbereikbaar voor ons.


Sanitaire dienstverlening

Van toiletjuffrouw tot toiletrol. Alles wat nodig is voor een schoon en fris sanitair levert Schoonmaken.nl. We stemmen de schoonmaak helemaal af op uw wensen zodat u er geen omkijken naar heeft.

Wilt u een van bovenstaande schoonmaakdiensten of een pakket op maat gemaakt? Neem vrijblijvend contact met ons op voor het bespreken van onze mogelijkheden voor facilitaire dienstverlening.
 
1 Bedrijfsruimtes en kantoren
4 Bedrijfsruimtes en kantoren
Glasbewassing

Op zoek naar goede

dienstverlening?

neem contact op!

Tevreden relaties en

Klanten

Bekijk onze referenties

logo logo logo