Als u naar buiten kijkt wilt u geen vuil zien. Als uw klanten op bezoek komen willen zij liever ook geen vuile ramen aantreffen. Vuile ramen doen het imago van een bedrijf immers geen goed. Ramen horen schoon te zijn daarvoor bent u bij Schoonmaken.nl aan het goede adres.
Vaak is met de bouw van het pand geen rekening gehouden met de glasbewassing; architectuur en glasbewassing gaan niet altijd goed samen. Onze glazenwassers weten dit en gaan hier goed mee om. Daarbij doen onze glazenwassers meer dan alleen snel een spons over de ramen halen. Zij reinigen ook de kozijnen de randen en de richels. Wij reinigen traditioneel, met spons en wisser, maar ook met osmosewater.

Osmose glasbewassing

Dit is een van de technieken als het gaat om glasbewassing en kost ons aanmerkelijk minder tijd. Zo bespaart u dan weer kosten.
In regenwater en normaal leidingwater zitten mineralen en zouten die op het oppervlak van uw ramen kunnen achterblijven wanneer het water is opgedroogd. Hierdoor blijven kringen en vlekken achter. Bij glasbewassing met osmose wordt gebruik gemaakt van water dat geen mineralen en zouten meer bevat; ‘osmosewater’ genoemd. Er blijft púúr en zuiver water achter dat na verdamping geen vlekken achterlaat op ramen en andere oppervlakken.

Telescoopbewassing

Osmosebewassing of wel ‘glasbewassing met osmose’ wordt met behulp van een telescoop gedaan. Osmosewater zelf laat dus geen vlekken achter. Daarbij heeft osmosewater een beter reinigend vermogen dan normaal water. Als het op glas of een ander materiaal wordt gespoten gaat het een verbinding aan met het aanwezige vuil. Het osmosewater trekt als het ware het vuil van het oppervlak af en kan zelfs uit de ‘poriën’ van het glas en andere ondergronden vuil trekken. Na bewassing (d.m.v. opspuiten van osmosewater en borstelen) wordt het oppervalk goed schoongespoeld en zo wordt ook het laatste vuil uit alle naden en voegen weggespoeld. Bewassing met deze methode is dus per definitie schoner en reinigt dieper dan middels de klassieke glasbewasssing met spons en wisser!
Geen raam laten wij vies. Onze glazenwassers komen overal bij. Wij bereiken deze ramen met behulp van een ladder, een telescoop, een hangbak of een hoogwerker.
De frequentie van reiniging overleggen wij graag met u. Zo bereiken we samen een schoon resultaat tegen de meest gunstige kosten.